Echte frieten van de frituur: met De Braaipan brengen wij ode aan deze mooie – en vooral overheerlijke – Belgische traditie.
Bij ons vind je naast lekkere frieten ook huisgemaakte snacks van eigen vlees uit de Malse regio. De runderen worden door ons persoonlijk geselecteerd en verwerkt. Zo zetten wij in op lokale producten en houden wij de keten zo kort mogelijk.
Dit alles met 1 groot doel: werken met kwaliteitsvlees in onze eigen snacks!
Proef daarom zeker onze boulet, berenpoot, rundssate of onze topper ‘de Braaiburger’.


Door de samenwerking met het nabijgelegen restaurant, Bistro Nobis, gaan wij nog stapje verder.
Denk bijvoorbeeld aan hun huisbereide kaaskroketten met speciaal geselecteerde kazen of de garnaalkroketten. Ook hun geprezen vol-au-vent en stoofvlees met Westmalse trappist staan bij ons op de menukaart. En als kers op de taart kun je ook nog eens kiezen uit een gamma vers bereide sauzen.
Daarnaast bieden we natuurlijk nog steeds vele klassieke snacks aan, van curryworst tot loempia.
Voor ieder wat wils dus!
Of je nu kiest voor de klassieke variant of de huisgemaakte snacks, kwaliteit blijft bij ons voorop staan!